fredag den 30. januar 2015

Nye ideer

Jeg har gået og tænkt på nogle nye koncepter til lykkebang et godt stykke tid....og nu er det tid til at dele det og høre om det er noget, andre også vil synes ku være sjovt - spændende - interessant?!
Tehætten hexagon (digitalprintet) og nogle håndtrykte værker på papir. Fotograf: Kristian Granquist.
 Første ide - koncept:
"homeshopping" - de fleste af mine produkter skal føles og mærkes med hænderne og gerne ses (relativt) tæt. Det er jo generelt en god ting -  personligt skal jeg generelt altid røre og føle de fleste ting jeg køber - af tekstiler, tøj og lignende. Så hvorfor ikke skabe en mulighed for dette med mine produkter også når jeg ikke er på markeder og messer?!
Derfor vil jeg vældig gerne give mulighed for homeshopping af mine produkter. Dette kan gøres på flere måder - disse to ligger mest latent:
1. Du synes det vil være sjovt og hyggeligt at samle nogle veninder til en hyggeaften, hvor jeg så kommer med mine produkter (som du godt kan være med til at vælge nogenlunde ud). Jeg giver selvfølgelig en absolut fordelagtig pris på mine produkter til denne event og "værtinden" vil da også få en ekstra lækker ting eller to for at holde eventet.
2. Du synes det vil være sjovt og hyggeligt at samle nogle veninder, hvor I besøger mig på mit værksted. Her vil jeg vise alle mine produkter og også her vil I kunne købe dem til meget fordelagtige priser.

Generelt ved et homeshopping event kan jeg også være behjælpelig med diverse indretningsproblematikker I kan have og komme med gode bud på, hvad trenden er lige nu inden for farver, møbler, grafiske værker og lignede.

Mon det er noget, der kunne være spændende at prøve af?

Trykproces - i gang med at trykke nogle puder og tehætter
Anden ide - koncept:
Print-workshops i foråret....
Det at have tegnet et mønster og så få det overført til en ramme, er noget af det bedste jeg ved!
Jeg gør det ikke så tit mere, men er dog begyndt på det stille og roligt igen og det har fået mig til at tænke. Det vil være så spændende og interessant at lave nogle print-workshops for de af jer, der gerne selv vil prøve at trykke jeres egne mønstre på stof, tøj, tasker eller andet sjovt.
Mon det er noget, der vil have interesse?
Jeg er ved at finde lokaler til det(som desværre ikke kan være på mit eget værksted), så helt planlagt er det endnu ikke. Men jeg vil melde ud meget snart om hvor, hvordan og hvorledes og selvfølgelig priser på diverse workshops.

Paris marble pude (den store og digitaltrykt)
 og umbrella yellow (den lille og håndtrykt)
Rigtig god weekend og så et lille weekend-tip: hvis du går ind på min webshop og finder noget du kan lide er der 15% på alle varer  - også de allerede nedsatte produkter. Du skal bare skrive WEEKEND i rabatkode-feltet når du er kommet til betalingssiden påwebshoppen:)

English recap:
Homeshopping:
When selling my products online, at fairs and markets I have realized that it´s always best to "see with the hands"

I do it myself everywhere I can  - when buying online I always need to zoom in on the product and in stores and at markets I need to touch most things I want to buy.........I don´t think it´s so very different for you which is why I now want to offer homeshopping with lykkebang products. There are to possibilities: 

1. I can come to you - you have invited some friends and I will come with my collections of textiles and kitchenaccessories - you can also choose which products you want to see.
2. You can make an appointment with me and then take some friends with you to come by my studio in Nørrebro, Cph.

Print workshop
I´m considering having print-workshops in the spring, where you can learn how to print yourself with few and simple technics.
You will need a pattern/print (there will be more info on this when a workshop is established) and some fabrics, clothes or bags and I will make the printing-frame for you and also have colors ready for use.
The workshops will be a one-day-workshop, a two-days-workshop and perhaps one more over a couple of days in a month - I havn´t decided completely yet. Where it is going to be is being planned at this moment.
So stay tuned I will soon have more to tell.

torsdag den 8. januar 2015

Nyt år - ny blog


2015 - ny start på bloggen.

Jeg har besluttet at starte min blog op igen....
For 1 ½ år siden mødte jeg nogle rigtige dejlige kvinder - alle erfarne 
instagrammere og ikke mindst bloggere. 
De gav mig blod på tanden til at bruge instagram og skabe min egen blog. 
Instagram blev hurtigt en del af min lykkebang hverdag - jeg elsker IG.
Jeg fik også lavet en nogenlunde blog, men fandt ikke samme magi her.....
Som tiden er gået har jeg fundet mange fantastiske bloggers og blogs som giver mig inspiration, noget at tænke over og skønne madopskrifter.
Så nu vil jeg altså forsøge igen - så må jeg se, hvordan det går...

Here goes:

Blurpink kaffevarmer med de andre printmuligheder nedenfor.
Her er et lille sneak peek på nogle af de produkter jeg sælger i den kommende 
sæson - spring/summer 2015.

Da jeg startede med lykkebang var alle mine tekstiler håndtrykte - altså trykt med ramme en efter en. Det er en fantastisk givende process især når jeg skal ideudvikle eller skabe unika-produkter, men når det bliver samlebåndsarbejde ryger charmen en smule.
Heldigvis er teknologien indenfor digitaltrykt gået hurtigt de seneste år og det er her jeg leger i øjeblikket. Det der gør digitaltryk spændende er blandt andet antallet af farver, der kan trykkes på én gang - det gir virkelig plads til leg med mønstre....jeg elsker det.

Derfor kommer mine kommende kollektioner til at være nææsten udelukkende digitalprintede produkter....Men når jeg skriver nææsten er det fordi jeg går og arbejder på flere et unikaprojekter, der indebærer rammetryk. Det glæder jeg mig ret meget til!



Arbejdsværelset - med fine vægdekorationer, puder, kaffevarmer, ipadcovers
Ipadcover i blurblue print.
Og det bliver vist det for idag.
Føles meget rart at gå igang:)

Det næste stykke tid, vil jeg lave lidt om på bloggen så den passer mig bedre - har jo lært fra de bedste. Det betyder noget arbejde med udseende m.m. 


Igang går jeg:)

//English recap:// I started a blog and an instagram-account 1 ½ year ago, but didn´t really find my inner-blogger back then. But now its time to try again. This blog will revolve around my life in generel as well as my lykkebang-life - my interiorcompany.
The pictures above are some sneak peeks from my spring/summer productcatalogue 2015 for my interiorcompany lykkebang.